Celebra la Setmana Santa a l’Ecomuseu Farinera

Aviat arribarà Setmana Santa i el museu ha preparat un seguit d’activitats per poder-la gaudir.

23 de març de 2023

El dissabte 8 d’abril,a les 17h, la visita teatralitzada: La revolució de la farina! Diferents personatges i de manera còmica ens endinsaran en la història del pas del vell molí a farinera, amb l'arribada del sistema austrohongarès de mòlta que va permetre obtenir farina completament blanca i fina. Grans canvis, tota una revolució! El preu són  7 € adult, 4€ els nens de 6-14 anys.

El diumenge 9 d’abril,  a les 12, la visita guiada: Enfarina’t, descobreix l'Ecomuseu Farinera. Una visita que a més de descobrir els secrets de fer farina a la moderna fàbrica de farines, permet fer un tastet de pa de la Tramuntana, Cervesa Rufa o Aigua de Vilajuïga. Pels infants oferim sucs de fruita. El preu són  5 € adult, 2,5€ els nens de 6-14 anys.

Per aquestes activitats cal reservar plaça al 972 25 05 12 o informacio@ecomuseu-farinera.org.

Durant tota la Setmana Santa podeu gaudir amb l’entrada al museu de les audioguies, que us apropen a la col·lecció des d’una història entranyable entre l’avi moliner i la seva neta, la Candela. Disponible en quatre idiomes. I pels més petits de la casa el joc de pistes: Els Farinons i els secrets de fer farina! Els nens i nenes reben el joc en format paper en arribar al museu. Una vegada finalitzada la visita, poden continuar jugant en família a casa amb el joc personalitzat “L’Escala” que es troba al revers del desplegable.

I al llarg dels 300 metres que van des de la Farinera fins al pont de la Mercè, els vianants hi trobaran cinc tòtems de fusta amb uns codis QR que podran escanejar per accedir als continguts de l’app: Appropa’t al rec del Molí. La millora manera de conèixer de forma gratuïta la flora i la fauna del Rec del molí!